Nieuws

25 januari 2019

 

Inschrijven peuters

Peuters mogen voor de speelleergroepen aangemeld worden als zij 2 jaar oud zijn. Ouders kunnen op de website al een kijkje nemen bij de diverse speelleergroepen en zo al een indruk krijgen. Peuters komen gemiddeld 2 dagdelen naar de speelleergroep.

Meer dagdelen is mogelijk indien ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Voor werkende ouders zijn er mogelijkheden in de speelleergroepen dagopvang voor peuters waar ook met thema’s en volgens de methodes gewerkt worden in de speelleergroepen die in de scholen gehuisvest zijn.

 Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een kijkje in een groep.

 De inschrijfmiddagen die er voorheen waren zijn afgeschaft. Ouders kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website of door telefonisch contact op te nemen met onze medewerkster plaatsing en planning via 077-4746223.

 

Speelleergroep ’t Draeckske vanaf februari ook op donderdagochtend open!

Vanaf februari is speelleergroep ’t Draeckske in basisschool het Spick ook op donderdagochtend geopend. Dit wegens een toename van het aantal peuters en samenwerking met dagopvanggroep ’t Drakenest.

Of dit op de hele lange termijn zo blijft kunnen we nu niet voorspellen maar tot de zomervakantie is de donderdagochtend geopend.

Ouders die een extra dagdeel willen afnemen of willen ruilen met een dag die ze nu afnemen mogen zich melden via telefoonnummer 077-4746223

 

Locatie Kiekeboe 5 dagen open vanaf januari 2019

 

Vanaf januari 2019 is locatie Kiekeboe aan de Pater Claretstraat weer alle dagen geopend van 7.30 – 18.00 uur.

In deze huiselijke knusse groep kunnen maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0 -4 jaar terecht dus ook broertjes en zusjes kunnen hier bij elkaar geplaatst worden.

Heeft u interesse kijk dan eens op de website onder dagopvanggroep Kiekeboe in ’t Roversnest.

Aanmelden kan via de website of door met ons te bellen op 077-4746223.

 

Locatie Drakenest open op maandag vanaf 2019

 

Dagopvanggroep ’t Drakenest is gehuisvest in de voormalige pastorie bij de kerk in Beesel. Een hele knusse sfeervolle locatie waarbij de oude elementen het pand een geweldige uitstraling geven.

In deze groep kunnen 12 kinderen geplaatst worden in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

De groep is ook op dinsdag en donderdag geopend van 7.30 – 18.00 uur.

Dinsdag en donderdagochtend bezoeken de peuters van ’t Drakenest speelleergroep ’t Draeckske en nemen deel aan de activiteiten daar.

Heeft u interesse kijk dan eens op onze website onder dagopvang ’t Drakenest.

 Aanmelden kan via de website of door met ons te bellen op 077-4746223.

 


 

terug naar home