Baby en dreumesgroep

Ook al ben ik nog zo klein, ik mag er zijn! 

 

Wij gaan uit van het “competente kind”: ieder kind kan zijn behoeften kenbaar maken. Vanuit een respectvolle benadering kijken we goed naar elk kind om deze behoeften te herkennen en erkennen.

 

Elk kind heeft een aangeboren nieuwsgierigheid en een drang om de wereld te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen, in zijn eigen volgorde en op zijn eigen manier.


Wat je aandacht geeft groeit!

 

In onze babygroepen Ieniemienies en Boefies verblijven kinderen van 3 maanden tot 3 jaar. Naast liefdevolle aandacht bieden wij jonge kinderen volop ruimte. Ruimte omdat in de eerste levensjaren de basis gelegd wordt voor de latere ontwikkeling. Rollen, zitten, staan, de eerste stapjes, van lach naar schaterlach en natuurlijk de eerste woordjes. Onze ruimtes zijn hiervoor ingericht en onze benadering is afgestemd op de behoefte van uw kind. Geen wipsstoelen, geen muziekspeeltjes, mobiles of rekjes in onze groepen maar spelmateriaal dat de nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang van uw kind prikkelt.
Bij de verzorgingsmomenten, het verschonen, de fles en het eten is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. Uw kind moet zich veilig en gekend voelen! Samen met u als ouder(s) geven we uw kind wat het nodig heeft om zich maximaal te kunnen ontwikkelen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief van de Ieniemienies


Download
Inspectierapport 2023 Kdv 't Rovertje, locatie Meander
2023 JAAR DR kdv t Rovertje loc Meander
Adobe Acrobat document 568.9 KB


terug naar dagopvang