Dagopvang

Binnen onze hoofdlocatie Meander zijn onze groepen ingedeeld naar leeftijd. Er zijn twee groepen waar baby’s en dreumesen verblijven en er is peutergroep Ratjetoe voor kinderen vanaf 2,5 jaar. 

Bij onze andere locaties verblijven kinderen van 0 tot 4 jaar samen in dezelfde groep. Dit betreft groep Kiekeboe in locatie Roversnest aan de Pater Claretstraat in Offenbeek en groep Drakenest aan het kerkplein in Beesel.

Wat het beste bij u en uw kind(eren) past is persoonlijk. Een overweging kan zijn dat u het prettig vindt dat uw kinderen in dezelfde groep verblijven. Een andere afweging kan zijn de afstand tot het kindercentrum van uw keuze. Onze locaties Roversnest en Drakenest zijn niet alle dagen open. Informeer daarom naar de actuele openingsdagen en bekijk of deze bij uw vraag passen.

 

Welke groep of locatie u ook kiest, u kunt er op vertrouwen dat we voor elk kind in elke groep zorg, aandacht en activiteiten afstemmen op de behoefte van uw kind. Kinderen voelen zich vaak al snel vertrouwd in hun eigen stamgroep, waar ze de kinderen kennen en dezelfde medewerkers elke dag weer voor hen klaar staan. In de praktijk zien we dat kinderen veel leren van en met elkaar. Normen en waarden zoals samen delen, samen spelen, samen een oplossing vinden, het gaat heel vanzelfsprekend als kinderen de ruimte en de ondersteuning krijgen van professionele beroepskrachten.

 


terug naar home