BSO Struikrovers

 

Onze groene BSO Struikrovers is gehuisvest in het gebouw van scouting Lambertus in Reuver. Deze BSO staat in het teken van “ nature, outdoor & adventure! Avontuurlijke kinderen die dol zijn op ravotten en spelen in de natuur zijn van harte welkom! We gaan regelmatig op expeditie, uitgerust met onze avonturenkoffer met daarin allerlei zoekkaarten, verrekijkers en vergrootglazen. Er valt zoveel te ontdekken als je er oog voor hebt!

BSO Struikrovers is dagelijks na schooltijd geopend behalve de woensdagmiddag. Zodra er voor de woensdag genoeg aanmeldingen zijn gaan we ook op woensdag open. In vakanties is deze BSO een van de locaties waar we ons vakantieprogramma draaien. Binnen is de leefruimte knus en sfeervol ingericht. Tegen de wanden hangen wandgrote afbeeldingen van het bos en het stoere steigerhouten meubilair past daar perfect bij. We hebben zelfs een zandtafel waar we van alles in kunnen maken! De omgeving leent zich voor tal van activiteiten. Bos en Maas op loopafstand en basisschool Bosdael ligt om de hoek. Kinderen van alle scholen zijn welkom! We halen de kinderen met de bus of te voet op bij school. 

Omdat we volop willen spelen vragen we ouders om de kinderen speelkleren en laarzen mee te geven. Omdat we de tijd na school volop willen gebruiken voor spel en avontuur vragen we ouders om pas na 17.00 uur de kinderen op te halen. BSO Struikrovers staat garant voor elke dag avontuur in de natuur! 

 

Contactgegevens

Kapellerweg 15

5953BZ in Reuver

Mobiel nummer: 06-15673315 ( alleen tijdens openingstijden)

Voor meer informatie neem contact op met onze plaatsingsmedewerker: 

Tel: 077-4746223

LRK registratienummer: 191049967

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief van BSO Struikrovers

* verplicht veld
Download
Inspectierapport Struikrovers 2023
2023 JAAR JPB bso t Rovertje loc Struikr
Adobe Acrobat document 490.9 KB
Download
Beleid Veiligheid en Gezondheid locatie Struikrovers 2024
Beleid Veiligheid en gezondheid locatie
Adobe Acrobat document 683.5 KB
Download
Pedagogisch beleidsplan BSO Struikrovers november 2023
Pedagogisch beleidsplan BSO Struikrovers
Adobe Acrobat document 557.5 KB

 

terug naar buitenschoolseopvang