BSO de Blokhut (8+)

 

BSO de Blokhut in Beesel opent in mei 2019 haar deuren en richt zich op kinderen in de leeftijd van 8+. Kinderen in deze leeftijdscategorie zijn toe aan extra uitdagingen en daarom bieden we in samenspraak met de kinderen activiteiten aan die hen aanspreken. Het gebouw van Jong Nederland Beesel biedt zowel binnen als buiten heel veel ruimte om te spelen, creatief en sportief bezig te zijn. Binnen hebben we de beschikking over twee zalen, een creatieve ruimte en boven ons eigen honk, een knusse ruimte onder het schuine dak die we zelf kunnen inrichten. Regelmatig zullen we workshops organiseren of gasten uitnodigen die iets bijzonders doen. Dit kan bijvoorbeeld een hockeyclinic zijn of een dansworkshop, een muzikale gast of bijvoorbeeld iemand met een bijzondere hobby die hierover komt vertellen.

 

BSO de Blokhut zal starten op dinsdag en donderdagmiddag na schooltijd. Na de zomervakantie zal bij voldoende aanmeldingen ook de maandagmiddag in het programma worden opgenomen.

Uiteraard blijven we in goed contact met BSO ’t Rovershol in onze locatie ’t Drakenest aan het kerkplein. Samen met de medewerkers van BSO ’t Drakenest vormen we één team.

 

Pedagogisch medewerkster van BSO de Blokhut is Diana Roeten. Een pedagogisch medewerkster die het belangrijk vindt dat kinderen uitdagingen aangaan, zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken en op die manier groeien als persoon.

 

Heeft u interesse in BSO de Blokhut voor uw kind(eren) neem dan gerust contact met ons op!

 

Dit kan door een e-mail te sturen aan cvandenham@rovertje.nl of telefonisch via 077-4746223 en 06-40518533
( maandag, woensdag hele dag en vrijdag tot 13.30 uur )

 
BSO de Blokhut

Bakheide 2

5954CB Beesel

 

LRK nummer : 264417136

Meld u aan voor onze nieuwsbrief van BSO de Blokhut

* verplicht veld
Download
Beleid Veiligheid en Gezondheid locatie Blokhut 2019
Beleid Veiligheid en Gezondheid locatie
Adobe Acrobat document 459.4 KB
Download
Inspectierapport ONR BSO de Blokhut 2019
2019 ONR JPB bso De Blokhut Beesel.pdf
Adobe Acrobat document 455.7 KB
Download
Pedagogisch beleidsplan BSO 2019 juli
Pedagogisch beleidsplan BSO 2019 juli.pd
Adobe Acrobat document 451.8 KB

 

terug naar buitenschoolseopvang