Huidige vacatures

Wij zoeken jou! Per direct zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Vacature Pedagogisch medewerker Kindercentrum ’t Rovertje

‘Kom bij ons spelend leren en lerend spelen!’  Dat is ons motto binnen onze groepen dagopvang, peutergroepen en voor- en naschoolse opvang.

We bieden kinderen van 0-12 jaar diverse vormen van opvang aan met een geweldig team betrokken en enthousiaste collega’s. Jij kan daar onderdeel van uitmaken!

 

Jouw ontwikkeling staat net als de ontwikkeling van de kinderen centraal binnen ons kindercentrum. Óf je nu recent bent afgestudeerd of al langere tijd werkzaam bent binnen de kinderopvang, jij staat centraal en wij gaan samen met jou een plan maken om jou bij jouw ontwikkeling verder te helpen, te ondersteunen en/of op te leiden.

 

Welke talenten heb jij in huis waar je ons team mee kan versterken? Hoe maak jij het verschil waardoor een kind een ‘topdag’ heeft als jij op de groep staat? Wat maakt jou een fijne collega, iemand waarop we ons verheugen om mee te werken als je op het rooster staat?

We hebben binnen ons kindercentrum regelmatig vacatures en gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken of we samen tot een match kunnen komen.

 

Wie zijn wij?

Stichting Kindercentrum ’t Rovertje is in 1991 opgericht in Reuver, gemeente Beesel. We bestaan dus meer dan 30 jaar. In die jaren zijn we uitgegroeid tot een fijne lokale organisatie met aan boord ongeveer 50 medewerkers.

Binnen ons werkgebied, gemeente Beesel, hebben we in alle vier de basisscholen een of meer speelleergroepen, dit zijn voormalige peuterspeelzalen. Samen met de scholen bieden we een sterk voorschools programma waarin elke peuter gevolgd wordt en ondersteund richting de basisschool. Binnen onze hoofdlocatie hebben we daarnaast een peutergroep die hele dagen geopend is.

In of nabij scholen hebben we vijf groepen naschoolse opvang. Drie van onze locaties zijn gehuisvest bij Scouting en Jong Nederland waardoor kinderen na school zich ook echt ‘off scool’  voelen en heerlijk kunnen afschakelen in een natuurrijke omgeving.

Dagopvang voor 0-4 bieden we op drie locaties. Twee kleinschalige waar circa 12 kinderen in een huiselijke omgeving opvang genieten en op de hoofdlocatie hebben we twee groepen voor 0 tot ca. 2,5 jaar. Deze groepen zijn helemaal ingericht op de opvang van de allerkleinsten en pedagogisch medewerkers getraind in ‘werken met baby’s’.

Als stichting houden we zelf het roer in handen en zijn de lijnen kort. Je gaat dus niet op in de massa maar wordt gezien, gehoord én gewaardeerd als pedagogisch medewerker.

Op de dag van de pedagogisch medewerker en met Kerst zetten we onze medewerkers extra in ’t zonnetje met een lieve attentie en natuurlijk een superleuk kerstpakket. Altijd met een persoonlijke touch!

 

Wat kun jij ons bieden?

Het beschikken over een diploma dat kwalificeert voor het werken in de kinderopvang is een pré. Deze opleiding moet minimaal om MBO3 niveau zijn.

Doe de diplomacheck op www.kinderopvang-werkt.nl en vind uit of je meteen aan de slag kunt! Sommige diploma’s kwalificeren alleen voor de bso of 0-4 groepen. Ook dan kunnen we samen kijken wat we jou te bieden hebben.

Flexibiliteit is noodzakelijk. We proberen zoveel mogelijk vaste afspraken te maken over het te werken rooster maar zijn ook bereid elkaar uit te helpen bijvoorbeeld bij ziekte of verloven.

Je bent een teamplayer en vindt het fijn om samen met collega’s de schouders eronder te zetten. In ons team staan we samen sterk! We lachen met elkaar maar staan ook voor elkaar klaar als het even niet mee zit.

Het beschikken over een geldig rijbewijs B is een pré. Niet persé noodzakelijk maar wel fijn als je dit hebt. We hebben twee busjes waarmee we kinderen van en naar school brengen of in de vakanties uitstapjes mee maken. Natuurlijk word je hiervoor ingewerkt en rijden we eerst samen

 

Wat bieden wij jou?

Een fantastisch leuk team met collega’s. Word ook lid van onze personeelsvereniging die regelmatig de leukste uitstapjes organiseert!

Coaching individueel, in teamverband en on the job door onze pedagogisch coaches.

Ontwikkelmogelijkheden op maat. Samen gaan we jouw ontwikkeltraject vorm geven!

Kleinschaligheid. We zijn een middelgrote organisatie, lokaal in gemeente Beesel dus jij gaat niet op in de massa maar wordt gezien en gehoord!

Reiskostenvergoeding boven de 10 kilometer van €0,23 cent.

De optie om deel te nemen aan ons Lease-a-Bike fietsenplan.

Een salaris volgens CAO Kinderopvang. Afhankelijk van jouw ervaring minimaal €2489,00 en maximaal €3421,00 bij een 36-urige werkweek (januari 2024).

Een eindejaarsuitkering van 3%. Dat is mooi meegenomen!

Contracturen in overleg te bepalen.

 

Interesse? Kom dan vrijblijvend eens met ons praten of meedraaien!

Stuur je motivatie en CV naar info@rovertje.nl

Heb je vragen? Bellen of mailen mag! We zijn dagelijks bereikbaar op 077-4746223.

Je mag dan vragen naar Janine Smit (manager) of Katinka Felten (directeur).

 

Download
Download hier de vacature in PDF formaat
Vacature pedagogisch medewerker Kinderce
Adobe Acrobat document 82.9 KB