TSO BS De Meander

Tussenschoolse opvang op basisschool de Meander

 

Wij verdelen de 8 groepen, zo blijft groep 1/2 samen over, groep 3/4, 5/6 en 7/8. De kinderen uit de groepen 1/2 worden door een vrijwilliger in de klas opgehaald. Daarna zijn de kinderen groot genoeg om zelf naar het overblijflokaal te komen. Alle groepen beginnen het overblijven met samen eten. De kinderen verdelen zichzelf in groepjes en eten gezellig met vriendjes en vriendinnetjes hun eigen boterham op. Van de vrijwilliger krijgen ze een beker melk, chocolademelk of thee.
Na ongeveer 20-25 minuten worden de boterhamtrommels opgeruimd, handen en mond gewassen en dan lekker naar buiten.
Met ons eigen buitenmateriaal kunnen de kinderen hier even hun energie kwijt. Als het weer tijd is om naar de klas te gaan wordt er samen met de kinderen opgeruimd en gaat iedereen naar binnen. Tijdens het overblijven heerst er een gezellige, drukke sfeer.
De kinderen komen net uit de klas, dus hebben veel te vertellen. Niet alleen naar de vrijwilligers maar vooral ook naar de vriendjes en vriendinnetjes uit de andere klassen. Rond Sinterklaas wordt er gezorgd voor pepernoten en in de laatste week voor de zomervakantie krijgt iedereen een waterijsje! Dit maakt het overblijven nog leuker. 

Iedere maandagochtend tussen 08.20 en 08.40 is er de mogelijkheid in de aula van de Meander, bij onze medewerker,  Diana Roeten,  informatie te vragen of een strippenkaart te kopen. De kosten van het overblijven vindt u op het inschrijfformulier. U kunt ook via mail contact opnemen met Diana: droeten@rovertje.nl

 

Contactgegevens

De Meander

St. Jozefweg 30

5953 JN Reuver

(T) 077 – 4746223

(E) info@rovertje.nl

 

terug naar tussenschoolseopvang