TSO ‘t Spick

 Hoe ziet een overblijfdag eruit?

 

Kinderen die overblijven, leggen ’s morgens hun broodtrommel en eventuele drinkbeker in de overblijfkist. Groep 8 zorgt dat deze in de koelkast worden gezet. Belangrijk is dat de naam van uw kind op zijn/haar overblijfspullen staat. 

Een van de overblijfkrachten wacht de kinderen van de onderbouw op in de hal als de middagpauze begint. Samen lopen de kinderen naar de overblijfruimte. Als alle kinderen aan tafel zitten beginnen we met eten. Bij de tafelindeling is rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes. 

 

De overblijfkrachten zien er op toe dat de kinderen hun boterhammen netjes eten en dat ze voldoende eten. Er is tijd voor gezelligheid aan tafel. Na het eten worden de handen gewassen en de broodtrommeltjes opgeborgen. Na het eten wordt er gepeeld, tenzij heel slecht weer spelen de kinderen buiten. Eerst worden de tassen weer bij de klas opgehangen, doen kinderen hun jas aan en dan gaan ze naar buiten. De TSO heeft voldoende speelmateriaal voor binnen en buiten. Onze overblijfkrachten zorgen voor een prettige sfeer en zij houden binnen en buiten toezicht. Nadat de bel is gegaan gaan alle kinderen terug naar hun klas. 

 

Onze overblijfcoördinator is elke maandagochtend voor schooltijd aanwezig voor de verkoop van strippenkaarten en vragen van ouders. Heeft u door de week een dringende vraag voor de overblijfcoördinator? Neem dan contact op met kindercentrum ’t Rovertje via:

 

(T) 077-4746223

(M) info@rovertje.nl 

 

Wij zorgen dat met u contact wordt opgenomen. 

Download
Informatie TSO 't Spick
Informatie TSO 't Spick.pdf
Adobe Acrobat document 123.6 KB

 

terug naar tussenschoolseopvang